Puheenjohtaja

Puheenjohtajan terveiset kaudelle 2021-2022

Vuosi 2020 oli hyvin poikkeuksellinen ja huoli työpaikoilla töiden jatkuvuudesta oli jatkuvasti läsnä. Saimme myös huomata, että tarve järjestäytymiselle ja omien työehtojen puolustamiselle ei ole kadonnut mihinkään. Jäsenemme ovat kamppaileet työnantajien kanssa työehtosopimuksen määräysten noudattamisesta ja osoittaneet, että pysymällä yhtenäisenä on mahdollista saada työnantaja taipumaan sopimusten noudattamiseen. 

Työehtojen turvaaminen ei tule onnistumaan, ellei työntekijät vedä yhtä köyttä ja ole valmiita järjestäytymään. Ammattiliitto ei ole kasvoton vakuutusyhtiö vaan se on alalla työskentelevien työntekijöiden muodostama liittouma, jolla pyritään tasapainottamaan neuvotteluasemaa työnantajien kanssa. Helsingin varastotyöntekijät pitävät jäsentensä äänen kuuluvilla suuressa ammattiliitossa. Yksikään työehtosopimus ei muodostu ilman, että siellä on vahva jäsenkenttä taustalla. Liity sinäkin ammattiliittoon ja turvaa tulevaisuuden työehtojen säilyminen. Ammattiosastoksi täytä 036 www.pam.fi/liity

Työehdot eivät tipahda taivaasta vaan ne vaativat jatkuvaa edunvalvontaa ja parhaiten niiden puolustaminen onnistuu aktiivisten jäsenten kautta, jotka pitävät kiinni yhteisistä sopimuksista ja puolustavat toisiaan. Ammattiosaston aloittanut johtokunta seuraa pandemian kehittymistä ja paluu normaaliin tapahtuu heti viranomaisten määräysten niin salliessa. Tulevista tapaamisista ja tapahtumista tiedotetaan jäsenistölle heti, kun tiedotettavaa on. 

Aleksi Pakarinen
puheenjohtaja