Tiedotteet


Kevätkokous 2022

Helsingin Varastotyöntekijät ry. (osasto 036) järjestää sääntömääräisen kevätkokouksen torstaina 28.4.2022 klo. 18:00, osoitteessa Hämeentie 9 B, Helsinki (Käynti sisäpihan kautta)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Mukaan tarvitset jäsenkortin tai henkilötodistuksen. Saavu ajoissa paikalle ennen kokouksen alkua.

Syyskokous 2021


PAM osasto 036 järjestää sääntömääräisen syyskokouksen maanantaina 15.11.21 
klo. 18:00, osoitteessa Hämeentie 9 B, Helsinki (Käynti sisäpihan kautta)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Mukaan tarvitset jäsenkortin tai henkilötodistuksen. Saavu ajoissa paikalle ennen kokouksen alkua.Päiväys: 3.12.2020

Helsingin varastotyöntekijät ry:n järjestämä Baronan työntekijöiden työnseisaukset Wihurin varastolla on peruttu. Helsingin varastotyöntekijät yhdessä PAMin, Kaupan liiton ja Baronan kanssa ovat löytäneet osapuolia tyydyttävän ratkaisun ja yksikön työntekijöille lähetetään tiedote asiasta, jonka sisällön kaikki osapuolet ovat hyväksyneet.

Maanantaina työryhmä aloittaa käymään ongelmakohtia tarkennetusti lävitse työsuojelullisten asioiden, erimielisten palkkasaatavien ja suoritejärjestelmän osalta. Ensi viikon aikana järjestetään kaikille yksikön työntekijöille tiedotustilaisuus, jossa käydään tulevat askelmerkit osapuolten välillä. Molemmat liitot ovat sitoutuneet matalalla kynnyksellä tukemaan osapuolia asioiden selvittämiseksi.

Tässä kohtaa ammattiosasto jää seuraamaan tilannetta ja luottaa siihen, että sovituista asioista pidetään kiinni ja työrauha saadaan säilytettyä.

Helsingin varastotyöntekijät ry.